Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvorba horoscopu

Když jsem sa narodil, měsíc i hvězdy jsem poprosil, aby mě chránili, silu mi poslali. Poslouchali, pochopili, ne všechno podle mého přání udělali.  ALICE WOLF

article preview

Když jsem sa narodil, měc i hvězdy jsem poprosil, aby mě chránili, silu mi dávali. Poslouchali, pochopili, ne všechno podle mého přání udělali.   

Slunéčko se jen usmálo, protože hlavní slovo dostalo. Dostalo tu hlavní moc, rozhodnout v čem budem mít sílu a v čem budem mít spíš zlost. I kdyź hvězdi prosili, že by mne rádi chránili, slunéčko přísně řeklo, že ono samo  by se pak toho leklo, čeho bych schopen byl, kdybych jen plní síl žil. Skoušky je potřeba pro mně připravit, ať se také můžu pobavit, když zvítězím, nepřítele své porazím.

A tak se můj horoskop sestavil, sám Bůh ho snad poskládat povolil. Poskládat i varovat, že ne ve všem budu úspech zažívat. Budu i prohry řešit i z vítězství se těšit. 

A tak mi tam vložili, všechno čemu oni rádi věřili, že mně posilní, bojovat naučí a pak sám se dostanu s příkoří a područí lidí zlých a neprajných k lidem od srdce loajálních.  ALICE WOLF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Mail list


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 14368
Měsíc: 392
Den: 15