Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozvod

Tak verili, že dobre spravili, ak svoje cesty v jednu spoločnú spojili. V jednu cestu, v jeden smer, ktorý akoby im dvom šťastie priniesť vedel.   ALICE WOLF

article preview

Keď rozvod tak rozvod vola se jeden český film. Ono by to bylo moc jednoduchí jen tak se rozhodnout " dobrá jdeme od sebe". Jenomže ono je to moc zložité v jedné věci. Jme si skutečne jistý, že jsme se už úplne oslobodili od toho druhého. A ak jsme si i jistí jsme pŕipraveny na všechny podrazy, které teď budou následovat od protistrany?

Odpověď je jasné NE, Nejsme a nikdy nebudeme. Ale to není důvod ostat v nefunkčním manželství. Človek je tvor dynamický, neustále se vyvíjejíci a není možne do předu vědět  jak ustojíme to čo nám život připravil. 

Rovněž nevíme, kolik síli máme v tom svazku zústat. Je mnoho žen které jsou na lécích jen aby to  vydržali, aby nemuseli riskovat kvúly detem. A pak se rozhlédnou a žeknou si  "Čo mi život vlastně ješte múže dát?" A v tom horším případě se nerohlédnou jen přeřivaji a jejich partnerem je j kostel, alkohol a možná rovnako neš´tatsná kamarátka.

Ale NE.  Takhle to nemá být. Toto po nás nik nechce. Ani Búh ne. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Mail list


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 14366
Měsíc: 390
Den: 15